MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / KONFERENCIJA „RODIKLIAI GEROS MOKYKLOS MATAS“

2016-11-03 Ruklos Jono Stanislausko mokykloje-daugiafunkciame centre vyko konferencija „Rodikliai – geros mokyklos matas“. Konferenciją organizavo Kokybės siekiančių mokyklų klubas, Jonavos r. Ruklos J. Stanislausko mokykla-daugiafunkcis centras ir Nacionalinė mokyklų vertinimo agentūra (NMVA).  
Renginyje dalyvavo daugiau kaip 100 dalyvių iš Jonavos, Molėtų, Prienų, Šiaulių, Alytaus, Vilniaus, Kauno, Jurbarko, Tauragės, Kaišiadorių, Raseinių, Anykščių miestų ir rajonų mokyklų. Konferencijos metu buvo  aptarti atnaujintų mokyklų veiklos įsivertinimo rodiklių išbandymo projekto eigą ir tarpiniai rezultatai. Darbo grupėse iškelti aktualūs klausimai, pasidalinta patirtimis, adaptuojant naujus rodiklius mokyklų įsivertinimui, veiklos planavimui ir tobulinimui, mokyklos ir mokinio pažangos identifikavimui.
2016-11-03 Ruklos Jono Stanislausko mokykloje-daugiafunkciame centre vyko konferencija „Rodikliai – geros mokyklos matas“. Konferenciją organizavo Kokybės siekiančių mokyklų klubas, Jonavos r. Ruklos J. Stanislausko mokykla-daugiafunkcis centras ir Nacionalinė mokyklų vertinimo agentūra (NMVA). Renginyje dalyvavo daugiau kaip 100 dalyvių iš Jonavos, Molėtų, Prienų, Šiaulių, Alytaus, Vilniaus, Kauno, Jurbarko, Tauragės, Kaišiadorių, Raseinių, Anykščių miestų ir rajonų mokyklų. Konferencijos metu buvo aptarti atnaujintų mokyklų veiklos įsivertinimo rodiklių išbandymo projekto eigą ir tarpiniai rezultatai. Darbo grupėse iškelti aktualūs klausimai, pasidalinta patirtimis, adaptuojant naujus rodiklius mokyklų įsivertinimui, veiklos planavimui ir tobulinimui, mokyklos ir mokinio pažangos identifikavimui.